Regels die gelden voor de reiziger

Regels die gelden voor de reiziger

€ 8,00
Inclusief belasting
Auteur: Shaykh Bin Baz

  Pagina's: 102

   Uitgeverij: Niya

    Kaft: Softcover

     ISBN: 9789493284135

      

     Regels Die GELDEN De Reiziger

     63 VRAGEN EN ANTWOORDEN

     OVER HET REINIGEN, GEBED & VASTEN

     VRAAG 15:

     VOOR

     Wat is de regelgeving als het achteraf duidelijk wordt dat men niet heeft gebeden in de richting van de qiblah nadat men zich heeft ingespannen om te achterhalen waar de qiblah was? Is er een verschil als dit gebeurt in de landen van de moslims of ongelovigen of als men zich bevindt in de wildernis?

     Antwoord:

     Als de moslim op reis is of in een land waar het niet makkelijk is om iemand te vinden die hem kan aangeven waar de qiblah is en hij bidt vervolgens naar de verkeerde kant, zijn gebed is geldig. Zolang hij zich heeft ingespannen om te achterhalen waar de qiblah is.

     As hij zich echter bevindt in de landen van de moslims, dan is zijn gebed niet geldig. Want hij is in staat om iemand te vragen die hem kan wijzen waar de qiblah is en omdat hij in staat is om te achterhalen waar de qiblah is door middel van de moskeeën.

     ISBN:978-94-932841-3-5

     No reviews

     Kwaliteit Reacties (0)

     Geen klantenbeoordelingen op het moment.

     16 andere producten in dezelfde categorie:

     Product added to wishlist

     Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.