Veel voorkomende fouten die gecorrigeerd moeten worden

Veel voorkomende fouten die gecorrigeerd moeten worden

€ 8,50
Inclusief belasting

Onder de mensen zijn tegenwoordig gevaarlijke fouten verspreid. Het gevaar van deze fouten is zelfs ernstiger dan dodelijke plagen en lichamelijke aandoeningen. Het gaat hier om wijdverspreide fouten die men het merendeel van de mensen tegenwoordig ziet begaan......

Veel voorkomende fouten die gecorrigeerd moeten worden. Geschreven door Moehammad ibn Djamiel Zaynoe. 

Niyashop: Onder de mensen zijn tegenwoordig gevaarlijke fouten verspreid. Het gevaar van deze fouten is zelfs ernstiger dan dodelijke plagen en lichamelijke aandoeningen. Het gaat hier om wijdverspreide fouten die men het merendeel van de mensen tegenwoordig ziet begaan. Deze fouten worden voornamelijk veroorzaakt door onwetendheid. Vele moslims zien deze fouten als onbelangrijk, terwijl deze zwaar wegen bij Allah. Sommige van deze fouten sluiten namelijk de geringere alsook de grotere (en ernstigere) varianten van het polytheisme in zich.

Verder geven sommige fouten blijk van ongelovigheid en dergelijke ernstige overtredingen. Al deze -niet te minachten-zaken hebben geleid to de verachtelijkheid van de moslims in het werledse leveren. Deze fouten kunnen voor sommigen zelfs verliezen tot gevolg hebben in het Hiernamaals.

De profeet sallallaallahoe 'alayhi wa sallam) zei:

"Waarlijk, soms spreekt de dienaar - zonder daarbij stil te staan- woorden uit die woede van Allah wekken en helt daarmee eindeloos af in de Hel."

 Overgeleverd door Al-Boekhaarie.

Veel voorkomende fouten die gecorrigeerd moeten worden. Geschreven door Moehammad ibn Djamiel Zaynoe.No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

9 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.