Handboek voor het gebed

Handboek voor het gebed

€ 8,99
Inclusief belasting

Uitgeverij: Uitgeverij Badr

Titel: Handboek van het gebed  complete beschrijving met illustraties

Auteur: Gebaseerd op het werk van Shaykh al-Albani

Vertaler: Assiya umm Ismail 

Eerste druk: 2011

Pagina's: 143

Kaft: Softcover

ISBN:9782875280015

Taal: Nederlands

 

Het Handboek voor het gebed is samengesteld op basis van naslagwerken over dit onderwerp, waarvan de lijst in dit boek terug te vinden is. 

Het is een praktisch handboek dat zo volledig mogelijk het gebed behandelt in al zijn vormen (verplicht, bijkomend, vrijwillig, enz.) en alles wat ermee verband houdt: de rituele wassing, de grote rituele wassing, de oproepen tot het gebed en de smeekbeden die de Profeet (Sallallahu aleyhi wa sallam) uitsprak tijdens het gebed. 

Een van de belangrijkste bijzonderheden van dit boek is dat het de betekenis van elk gebaar van het gebed uiteenzet. Om dit boek eenvoudig en duidelijk te houden, is er voor gekozen om de inhoud minder zwaar te maken door de Koranverzen en hadiths niet te vermelden. Om het aanleren van het gebed wel gemakkelijker te zijn er enkele illustraties bijgevoegd die overeenstemmen met wat de Profeet ons onderwees.

Auteur
Mohammed Al-Albaanie
Taal
Nederlands
Onderwerp
Gebed
Kaft
Softcover
No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

10 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.