Het boek van de zakaah en het vasten

Het boek van de zakaah en het vasten

€ 15,00
Inclusief belasting

Auteur: Sheikh Mohammed ibn Saalih el-'Oeteymi
Uitgeverij: Barakah
Uitvoering: Soft Cover
Pagina's: 284

 

Niyashop: Sheikh Mohammed ibn Saalih el-'Oeteymien

De zakaah en het vasten in de maand Ramadaan behoren tot de pilaren van de islaam. Vandaar dat elke moslim tijd en aandacht dient te besteden aan het bestuderen van de regelgeving die gepaard gaan met deze twee pilaren. In dat kader presenteert Barakah een uitleg van de hoofdstukken 'zakaah'en 'vasten' uit het boek wordt'Umdatul-Ahkaam. 'Umdatul-Ahkaam is een fiqh-boek dat bestaatuit verschillende authentieke overleveringen omtrent de verschillende hoofdstukken in het arabische recht. Dit boek wordt beschouwd als één van de beslangrijkste basisboeken en wordt al eeuwenlang uitgelegd door verschillende geleerden.
Een van deze geleerden is sheikh Mohammed ibn Saalih el-'Oeteymien. Hij heeft het boek op beknopte doch heldere wijze uitgelegd; vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om deze uitleg te vertalen.

No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.