De selefie methodologie: Definitie,...

De selefie methodologie: Definitie, kenmerken en uitnodiging tot hervorming

0030
€ 15,00
Inclusief belasting

Uitgeverij: Ahl ul Hadieth Publicaties

Titel: De selefie methodologie: Definitie, kenmerken en uitnodiging tot hervorming

Arabische Titel: المنهج السلفي: تعريفه، وسماته، ودعوته الإصلاحية

Auteur: De nobele Sheikh prof. dr. Mohammad Ibn ‘Omar Baazmoel

Vertaling: drs. M. Bendaoud

Eerste druk: 2018

Pagina’s: 200

Uitvoering: Hardcover

Isbn:

Taal: Nederlands

 

Met gepaste trots presenteren wij u de vertaling van dit boek:

“De selefie-methodologie: definitie, karakteristieken en uitnodiging tot hervorming”.

Dit boek gaat over wat vandaag de dag in de volksmond ‘het salafisme’ wordt genoemd. Ik ken geen hedendaagse stroming of ideologie die zoveel onrecht is – en nog steeds wordt – aangedaan, zoals het salafisme. En dit onrecht komt vanuit meerdere hoeken:

  • Van een aantal niet-moslims, die het salafisme onterecht de schuld van veel hedendaagse gebeurtenissen in de schoenen proberen te schuiven.
  • Van een aantal moslims, die geïndoctrineerd zijn met het verkeerde idee dat het salafisme haaks staat op de zuivere leer van de islaam, zoals de Qor’aan en de soennah voorschrijven.
  • Van velen die zich valselijk toeschrijven aan het salafisme, om in naam van het salafisme handelingen uitvoeren waar het echte salafisme zich van vrijwaart.

Om deze en andere redenen werd het hoog tijd dat de Nederlandstalige lezer, moslim of niet-moslim, selefie of geen selefie, goed inzicht krijgt in de ware aard van het salafisme. Daarom is dit boek vertaald.

De auteur is een gerenommeerde islamitische wetenschapper en geleerde. Dit stelt hem in staat om een diepgaande analyse te maken van dit onderwerp, en zijn beweringen sterk te onderbouwen met bewijzen uit de islamitische bronteksten, maar ook met uitspraken van hedendaagse en vroegere grootgeleerden van de islaam.

Met dit boek worden veel misvattingen over het salafisme weggenomen, en wordt het ware salafisme gepresenteerd aan de lezer.

Auteur
Mohammed Baazmoel
Taal
Nederlands
Onderwerp
Geloofsleer
Kaft
Hardcover
No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

9 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.