Betalen

AH Publicaties bied de klanten de volgende manieren om te betalen:

Betalen met ideal

Ideal is een vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betaalmiddel waarmee de klanten de bestelling bij AH Publicaties kunnen betalen via hun eigen bank. De werking is als volgt:

1. U kiest ideal als betaalmethode.
2. U selecteert uw bank.
3. U komt direct in het internet bankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
5. U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.
6. Na afronding van de betaling wordt u teruggeleid naar de website van AH Publicaties waar u een bevestiging van de betaling ziet.
7. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen dan versturen wij de goederen.
8. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging.

Paypal & Credit card

Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt.

Om te betalen met PayPal doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

1. U kiest PayPal als betaalmethode.
2. U wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal.
3. Na afronding van de betaling wordt u teruggeleid naar de website van AH Publicaties waar u een bevestiging van de betaling ziet.
4. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen dan versturen wij de goederen.
5. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging.

Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heeft u met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Uw bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Vooruit betalen

Als laatst bied AH Publicaties de klanten de mogelijkheid om zelf het geld over te maken. Dit kan op de volgende rekeningnummer:

Ten name van: AH Publicaties 
IBAN/SEPA nummer: NL89 INGB 0006 5915 08
BIC nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING

Let wel op dat u de ordernummer van uw bestelling noteert bij het overmaken. Tevens moet u er rekening mee houden dat AH Publicaties de bestelling pas verstuurd nadat de betaling is ontvangen. Het duurt tussen de 3 a 5 dagen voordat AH Publicaties de betaling ontvangt.

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.