Geschiedenis van de Profeten

Geschiedenis van de Profeten

€ 19,95
Inclusief belasting

Auteur: Ibn Kathier

Pagina's: 504

  Uitgeverij: Uitgeverij Noer

   Kaft: Hardcover

    ISBN: 9789055140503

     

     De verhalen van de profeten (Allah's zegen en vrede zij met hen allen) zijn bronnen van licht en leiding voor alle mensen.


    'De verhalen van de profeten' dat bekend is om zijn omvattendheid en oorspronkelijkheid.
    Het doel van dit boek is niet alleen de biografische details van de profeten (moge vrede en zegeningen van Allah met hen zijn) te geven, maar hoofdzaak is een helder beeld te geven van hun sterkte en strijd bij het dragen van de last om de boodschap van allah te verspreiden. Het vestigt ook de aandacht op de harde ontkenning en de oppositie die zij van hun eigen gemeenschap te verduren hadden, en daarmee samenhangend de hevige straffen en beledigingen die deze gemeenschap toegediend werden.
    Allah zond zijn profeten als dragers van goede berichten en als waarschuwers voor hun mensen.
    De profeten op hun beurt vertelden de mensen de wetten die Allah hen geopenbaard had en nodigden hen uit Hem alleen te aanbidden, en sommige mensen aanvaardden het en anderen verwierpen het.

    No reviews

    Kwaliteit Reacties (0)

    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    16 andere producten in dezelfde categorie:

    Product added to wishlist

    Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.