Uitleg van de zuilen van Islaam &...

Uitleg van de zuilen van Islaam & Imaan en wat elke moslim verplicht dient te weten over zijn godsdienst

€ 17,00
Inclusief belasting

Titelgegevens: Uitleg van De zuilen van islaam en imaan en wat elke moslim verplicht dient te weten over zijn godsdienst

Arabische Titel: شرح أركان الإسلام والإيمان وما يجب أن يعرفه المسلم عن دينه

Auteur: Mohammad Bin Jamil Zino

Uitgeverij: Ahl ul hadieth publicaties

Vertaling: drs. M. Bendaoud

Uitvoering: Hardcover

Pagina’s: 364

 

Het verheugt ons zeer om dit, uit het Arabisch vertaalde, boek aan de gerespecteerde lezer te presenteren. Dit boek, met als titel: ‘Uitleg van de zuilen van islaam en imaan, en wat elke moslim verplicht dient te weten over zijn godsdienst,’ is één van de vele door Sheikh Mohammad Bin Jamil Zino – moge Allaah hem begenadigen – geschreven boeken. Zijn boeken onderscheiden zich door een simpel taalgebruik en een onderbouwing van de gepresenteerde standpunten met bewijzen uit de Qor’aan, de soennah en uitspraken van islamitische geleerden. Deze onderscheidende kenmerken zijn een verklaring voor de ruime acceptatie van zijn boeken bij zowel het Arabische als het anderstalige publiek.

Dit boek bevat een uiteenzetting van de vijf zuilen van de islaam, en de zes zuilen van de imaan. Het moge duidelijk zijn dat het daarom van grote waarde is voor iedere moslim; men treft er dan ook een groot aantal zaken in aan dat hij in zijn dagelijkse leven nodig heeft. Voor de niet-moslims schetst het boek een goed beeld van wat de moslim gelooft en hoe hij zijn geloof in de praktijk vorm geeft.

De hoop is dan ook dat hiermee deels wordt voorzien in de steeds groter wordende behoefte aan informatie over de islaam en de moslims.

No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.