Oorzaken achter de toename en afname...
Oorzaken achter de toename en afname...

Oorzaken achter de toename en afname van Al-imaan (Hardcover)

€ 12,00
Inclusief belasting

Auteur: 'Abdur-Razzaaq Ibn 'Abdil-Mohsin Al-'Abbaad AAl-Badr

  Pagina's: 200

   Uitgeverij: Ahl-ul-Hadieth

    Kaft: Hardcover

     ISBN: 978493284098

      

     Deze deugdzamen wisten dat Al-Imaan vele oorzaken heeft die het doen toenemen, versterken en vermeerderen. Zij wisten echter ook dat het vele andere oorzaken heeft die het doen afnemen, verzwakken en ondermijnen. Daarom spanden zij zich in om alles wat Al-Imaan versterkt en completeert te bewerkstelligen. Hun waakzaamheid voor alles wat Al-Imaan verzwakt en vermindert, was eveneens zeer groot. Dit heeft hen gemaakt tot deugdzame vromen.

     Het kennen van de oorzaken achter de toename en de afname van Al-Imaan, brengt daarom geweldige voordelen en talrijke verdiensten met zich mee. Sterker nog, er is dringende behoefte aan het kennen van deze oorzaken en het besteden van zorg hieraan. Men dient deze oorzaken te kennen en toe te passen. Al-Imaan houdt immers de perfectie van de dienaar in en vormt het pad van zijn succes en geluk. Al-Imaan is ook de reden voor verheffing van zijn rangen in zowel deze wereld als in het hiernamaals. Het is het middel en de weg naar al het goede, zowel op korte als lange termijn. Al-Imaan kan echter alleen totstandkomen, versterkt en perfect worden door het kennen van haar wegen en middelen.

     Het is de Islamitische dienaar, die zichzelf van advies voorziet en die gespitst is op het geluk van zijn eigen ziel, waardig om zich in te spannen deze oorzaken te kennen. Hij dient zich erop te bezinnen en deze oorzaken vervolgens toe te passen in zijn leven. Zijn Imaan zal hierdoor toenemen en zijn overtuiging zal sterker worden. Daarnaast dient hij zichzelf ver verwijderd te houden van de oorzaken die zijn Imaan doen afnemen en zichzelf te behoeden voor het vervallen erin. Hierdoor zal hij behouden blijven van haar desastreuze gevolgen en pijnlijke weerslag. Voor wie dit vergemakkelijkt wordt, is al het goede vergemakkelijkt.

     Hierom bevat deze verhandeling die voor jou ligt – beste broeder – een verduidelijking en verheldering van de belangrijkste oorzaken achter de toename en de afname van Al-Imaan.

     No reviews

     Kwaliteit Reacties (0)

     Geen klantenbeoordelingen op het moment.

     16 andere producten in dezelfde categorie:

     Product added to wishlist

     Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.