Dictees over de biografie van de Profeet
Dictees over de biografie van de Profeet

Dictees over de biografie van de Profeet

0013
€ 9,00
Inclusief belasting

Uitgeverij: Barakah

Auteur: Shayhk haafidh ibn Ahmed al Hakami

Uitvoering: Soft cover

Pagina's: 152

 

Beste lezers,

We zijn verheugd om u een beknopt boekje te presenteren dat geschreven is over de biografie van de Profeet ﷺ door de welbekende grootgeleerde shaykh Haafidh al-Hakami رحمه الله.

De shaykh dicteerde deze biografie aan zijn studenten, waarna zij het opschreven. Het is uiteindelijk gedrukt in een beknopt boekje. Deze biografie van de Profeet ﷺ onderscheidt zich van andere biografieën doordat het uit vragen en bijbehorende antwoorden bestaat. Hierdoor is het makkelijker voor de student van kennis en de lezers in het algemeen om het te memoriseren en te onthouden. Het ontgaat geen enkele moslim dat de biografie van de Profeet Mohammed ﷺ een van de vele wonderen is waarmee hij is gezonden. Elke moslim dient zijn best te doen om kennis te vergaren over de levensloop van de Profeet Mohammed ﷺ en zijn uitspraken en handelingen te kennen. Wij zijn als moslims namelijk verplicht om hem te volgen en zijn bevelen te gehoorzamen…

Auteur
ibn Ahmed al Hakami
Taal
Nederlands
Onderwerp
Biografieën
Kaft
Softcover
No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.