Basisteksten voor studenten van de kennis niveau 3

Basisteksten voor studenten van de kennis niveau 3

€ 8,50
Inclusief belasting

'Waarlijk, de blijdschap van Allah naar aanleiding van het berouw van Zijn dienaar is groter dan de blijdschap van iemand van jullie wanneer hij zijn rijdier terugvindt (nadat hij dit had verloren in de woestijn).

Al-Boekhaarie (6308) en Moesliem (2744)

 

Niyashop: 'Waarlijk, de blijdschap van Allah naar aanleiding van het berouw van Zijn dienaar is groter dan de blijdschap van iemand van jullie wanneer hij zijn rijdier terugvindt (nadat hij dit had verloren in de woestijn).

Al-Boekhaarie (6308) en Moesliem (2744)

Dit is de geloofsovertuiging van de Geredde Groep die superieur zal blijven en zegevieren tot aan het aanbreken van het Uur, oftewel Ahl as-soennah wal Djamaa'ah. Deze bestaat in het Geloof in Allah, Zijn engelen, Zijn Boeken, Zijn boodschappers, de wederopstanding na de dood en het geloof in het goede en het kwade van de voorbeschikking.

Basisteksten voor de studenten van kennis niveau 3 bestaat uit de volgende boeken: Al aqiedahul waasitiyyah (shaykh al Islaam Ibn Taymiyyah) en Al Aqiedahut Tahaawiyyah (Imam aboe Djafar atTaawie)No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.