De ware betekenis van de getuigenis: Mohammed is de boodschapper

De ware betekenis van de getuigenis: Mohammed is de boodschapper

€ 9,00
Inclusief belasting
 

In Sahieh Moeslim is van Waathilah ibn al-Asqa' (moge Allah tevreden met hem zijn) overgeleverd dat hij de boodschapper van Allah (sallallaahoe 'alayhi wa sallam) hoorde zeggen:

"Voorzeker, Allah verkoos Kinaanah uit de kinderen van Ismaa'iel. Hij verkoos Qoeraysh uit Kinaanah. Vervolgens verkoos hij de kinderen van Haashim uit Qoeraysh en tot slot verkoos Hij mij uit de kinderen van Haasim."

Dit is een beknopt essay over de ware betekenis van de getuigenis dat Mohammed (sallallahoe 'alayhi wa sallam) de boodschapper van Allah is. Wij vonden dat dit esay moest worden uitgebracht omdat de mensen hier een grote behoefte aan hebben. Sterker nog, de uitgave van dit essay is een noodzakelijkheid. Wij zien tegenwoordig in hoeverre vele moslims - laat staan anderen - onwetend zijn over de ware betekenis van de getuigenis dat Mohammed (sallallahoe 'alayhi wa sallam) de boodschapper van Allah is. Zij maken zich schuldig aan allerlei zaken die niet te verenigen zijn met de getuigenis die zij afleggen. Afhankelijk van de aard van deze zaken kunnen deze volledig haaks op deze getuigenis staan, de volmaaktheid van deze getuigenis aantasten of zelfs het geloof van de dienaar in deze getuigenis verzwakken.

Daarom is het voor ons een plicht deze kwestie aan het licht te brengen; als een advies omwille van Allah, Zijn boodschapper, de gezaghebbers over de moslims en het gewone volk onder hen.

De ware betekenis van de getuigenis: Mohammed is de boodschapper van Allah geschreven door Shaykh Abdoel Aziz ibn Abdillah Aal ash-Shaykh

No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.