365 vragen en antwoorden over het huwelijk en de scheiding

365 vragen en antwoorden over het huwelijk en de scheiding

€ 13,00
Inclusief belasting
 

Niyashop: Er worden belangrijke regels besproken over alimentatie, borstvoeding, schijnhuwelijk, genotshuwelijk, voogdijschap etc.

Bijvoorbeeld:

Het huwelijks aanzoek en de bruidsgift

Vraag 1: Waarop moet men letten bij de keuze van een echtgenote?

Antwoord: Van de Profeet (sallallahoe 'alayhi wa sallam) werd via een authentiek kanaal overgeleverd dat hij nadrukkelijk aanspoorde tot het huwelijk met een godsdienstige vrouw en het advies gaf om te trouwen met  een liefdevolle en vruchtbare echtgenote. Dit duit op grote aandacht die de Islam besteedst aan de verkiezing van een deugdelijke partner. Een goede partnerkeuze is namelijk van cruciaal belang voor het geluk van de koppels en heeft een positef effect op de deugdelijkheid en de rechtschapenheid van het nageslacht. Allah (verheven is Hij) zei:

'Deugdzame vrouwen zijn dus zij die (Allah) gehoorzaam zijn en hun echtgenoten trouw blijven bij hun afwezigheid omdat Allah hun rechten heeft beschermd.'

[ An-Nisaa:34] 

No reviews

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

13 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.